Jeg har vært kjempeslapp når det kommer til NOKA dietten. Men siden jeg har begynt å trene, så har jeg begynt på den igjen denne uken. 
Jeg skulle egentlig legge ut et innlegg på mandagen, men desverre så gikk det litt i glemmeboka.


Når det kommer til NOKA så er jeg kjempe fornøyd. Sjokoladen jeg fikk med smakte himmelsk godt. Og de mellom måltidene med jordbær smak var fantastisk gode. Nudlene var heller ikke så veldig ille. De hadde en litt rar lukt, men hvis man det blander det sammen med andre matvarer, så blir den ikke så ille. Jeg skulle gjerne ha testa ut "kickstart" ukene der man har mulighet til å gå ned alt ifra 2-8 kilo iløet av den første uken. Men jeg kjenner megselv så godt, at det blir litt for vanskelig for meg. Jeg har ikke satt opp en spesiell diett, men er enkelte ting jeg har begynt å kutte ut.


Jeg har kuttet helt ut brød. Spiser heller Revita knekkebrød som inneholder bare 31 kalorir i hvert knekkebrød. Som pålegg bruker jeg leverpostei, makrell i tomat og kjøtt pålegg. Minimalt med smør.
Jeg har kuttet helt ut brus i ukedagene. Istede så drikker jeg Fun light hvis jeg får søtsug.
Jeg hart også vært flink på å ikke kjøpe sjokolade, eller noe anna godis. Hvis jeg vil ha noe å spise på om kvelden, tar jeg meg en gulrot eller en appelsin eller to.
Når jeg er på jobb og blir litt sulten, så spiser jeg NOKA sine mellom måltider. Med engang jeg kjenner jeg begynner å bli sulten, så tar jeg noen biter fra den, og plutselig så blir sult følelsen borte. En bar kan holde helt opp i 3 dager. Å det sparer meg for masse penger, og ikke minst masse kalorir.

Jeg jobber i en klesbutikk på et senter med Eurospar rett rundt hjørnet. Der har de alt av boller, kyllinglår og sjokolade. Enkle ting man kan dra med seg når man er småsulten. Men hvis det skal bli sånn flere ganger i uka så blir fort pengene borte, og kalori inntaket økt. Derfor digger jeg NOKA sin sjokolade og mellom måltid.

 

Når det kommer til "dietten min" og treningsplanen min, så vil det nok ikke bli noe PANG forandring. Men er egentlig det jeg vil. Eller det er et viss mål jeg vil nå innen sommern. Å jeg vil gjøre alt for å nå det. Men at jeg fortsatt føler meg glad, sunn og frisk. Jeg veit at dette høres teit ut, men jeg vil helst ikke gjøre store forandringer i spisemåten min. Hvis jeg selv skal begynne å måle innhold, nekte meg selv masse mat, og bare spise suppe til middag hver dag, så vil motivasjonen dale rett ned.

 

Så det jeg egentlig lurer veldig på er om dere har noen super tips når det kommer til diet, slanking og trening?

Kategori: the diet showKommentarer

02.mar.2011, kl.20:29

aldri prøvd..

02.mar.2011, kl.20:32

Ingeborg Gulla: Kjempe gode mellom måltider de har, og sjokoladene er fantastisk gode :)

02.mar.2011, kl.20:33

Spennende! Jeg har ikke noen supre tips. Det beste er å holde det du lover deg selv. Man klarer alltid det man har satt som mål, ellers ville man aldri satt det som mål. Stå på :)

(Ps: ser ut som du har stålkontroll på design. Kom gjerne med tips til hva jeg bør forandre på med mitt design! )

02.mar.2011, kl.20:33

jeg har ikke noen tips, fikk sponsing av noka, men gav rett og slett opp. jeg vil heller trene og prøve med et sunt og greit kosthold føler det er bedre :-)

03.mar.2011, kl.08:07
mona

Jeg spiser egg til frokost, salat med kjøtt og et ryvita knekkebrød eller en frukt når jeg er på jobben. Hjemme spiser jeg tre nokaprodukter. Varierer hvilke. Mest shake, for det liker jeg best:)På lørdag spiser jeg akkurat det jeg har lyst på. Da teller jeg ikke kalorier:)På søndag unner jeg meg vanlig middag, men spiser lite og sundt de andre måltidene. Dette gjør at jeg skal klare å holde ut. Og når jeg har gått ned det jeg skal kommer jeg til å holde meg til lavkarbomat.Det er det som fungerer på min kropp. Både med tanke på å holde vekta og på at det er bra for kroppen min.Jeg prøver å gå tur i ca 1 time 5 ganger i uka. Jeg bruker ikke vekta for å finne ut om jeg har gått ned, men jeg har en bukse jeg tar fram en gang i uka og prøver;)Merkelig det der, er litt redd tallene på vekta tror jeg:)Lykke til!Skal følge deg videre:)

09.mar.2011, kl.10:12
Anonymus

Den dummeste måten å slanke seg på er å kjempe mot vekta. Tenker man positivt og heller ser fram til bra resultater isteden for å bruke masse dumme kurer man innerst inne vet ikke fungerer kommer man langt. Kutte ned på karbo som brød, pasta, poteter, etc. Og kjøtt. Øke inntaket rå frukt og grønnsaker, drikke mye vann og bevege seg litt. Naturlig og effektivt. Slanking gjør bare folk deprimert, tenk heller positivt og vær glad i kroppen din så kommer resultatene fortere enn du aner:)


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/26173511