Igår var jeg heldig og fikk 2 av mine sponsorpakker fra Figurstrikk og Fargedelinser. Jeg har venta en stund på de, så var super happy når jeg fikk dem.

 

 

Jeg fikk 4 pakker med Silly bandz. Digger dem :) Utrolig søte og kule. De blir brukt av kjendiser verden over. Kardashian søstrene har faktisk kommet ut med sin helt egen pakke. 
Noen vil kanskje se på dette som barnslig, men jeg syntes disse er helt utrolig tøffe, og kan lett "sprite opp" et antrekk mener jeg.

 

Jeg fikk også de grønne linsene jeg bestilte for en uke siden ca. Morsomt å ta på linser igjen etter så langt tid. For mange år siden hadde jeg noen farge linser jeg brukte hver dag. Men de blei gamle og jeg måtte kaste dem. Så det var veldig uvant å sette på linser igjen. Jeg sleit veldig med å få de på, og gjore vondt når jeg tok de på. Men det er en vane ting man blir vant til seinere. Jeg digga fargen. Syntes den var kjempe bra.

 


Usminket og en liten trutemunn.

 

Syntes linsene var sinnsykt kule. Har alltid ønsket meg grønne øyne, og nå kan jeg få det iløet av 2 minutter. I'm in heaven.

Planene for resten av dagen nå er å se på den nyeste episoden av Gossip girl, ordne meg, og dra på jobb. Kanskje jeg klarer å gå av meg stølheten jeg har fått av gårsdagens treningsøkt?

 

Q: Hva skal dere idag?


 


En pakke med silly bandz blir lagt til i premien av konkurransen jeg har på bloggen. Les mere HER.


 


Kategori: my lifeKommentarer

01.mar.2011, kl.15:23

så kult! heldig:)

01.mar.2011, kl.15:33

vinn smykker på bloggen min!

01.mar.2011, kl.16:48

Fin grønnfarge :)

01.mar.2011, kl.18:24

Du kler blå linser/naturlig øyefarge bedre syns ;) Idag skal jeg være frivillig på sirkus for barn :D

01.mar.2011, kl.23:16

Tom-Daniel: Syntes jeg kledde de grønne også jeg da :)

10.mar.2011, kl.09:08

Så kult! :D


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/26128350