Nei fy f. Nå gir jeg snart opp. Er klin umulig å lasta opp noen nye bilder.... Alle de gamle bildene får jeg lasta opp. Men ikke de nye bildene mine. Flott. Åh jeg elsker livet mitt.

 

Idag var det min første dag på jobben. Jobba i 8 timer. Flinke meg. Så jeg har grisevondt i beina mine nu. Skal gå minst mulig resten av dagen veit jeg. Men jobben syntes jeg var kjempe morsomt. Gleder meg virkelig til jeg har fått satt meg ordentlig ned i alt der. Da kommer alt til å gå på skinner. I morgen så jobber jeg ifra 12-20, å kjenner jeg ikke helt gleder meg til det. Ikke pga menneskene eller jobben, men av erfaring så er "sein" vaktene alltidseige. Men man får alltids tiden til å gå når man jobber i en klesbutikk.

 

 

Men jeg fikk også det etterlengtede kjedet mitt idag fra H&M. Var døds kult. Men skulle ønske det var litt lengere. Siden blogg.no er fucked up så får jeg desverre ikke lagt ut noe bildet idag. Men forhåpentligvis snart. Resten av dagen nå skal jeg dedikere til min pc med masse serier å se på.

 

 

Q: Hva skal dere ikveld?
Hva har dere gjort idag?

Kategori: my lifeKommentarer

22.feb.2011, kl.20:48

Så bra at du har hatt en fin dag på jobb :) Kos deg med serien! Selv ser eg på fruene akkurat nå :)

22.feb.2011, kl.22:17

slapper av med frustrerte fruer :)

22.feb.2011, kl.23:53

Sequin.: Du er ikke alene :)

22.feb.2011, kl.23:54

Elizabeth: Takk takk :) Gleder meg til i morgen :)


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/25908386