Jeg rett og slett hater blogg.no idag. Jeg har prøvd å logge meg inn i hele dag, og ingenting har skjedd. Helt til nå. Nå endelig. 21.30 så kommer jeg meg inn på blogg.no. Så hvis det er noen som lurer så er det grunne til null blogging idag.

 

Dette kommer nok også til å bli det eneste innlegget idag. I morgen er første dagen min i den nye jobben, og jeg gleder meg helt sinnsykt. Gleder meg til bare det å jobbe. Å stå opp om morgenen å vite at "idag skal jeg jobbe". I 5 mnd har jeg gått rundt og rett og slett kjeda meg. Jeg har ikke hatt noe av sosialt liv. Har ikke kommet meg mye rundt pga mangel av penger. Uten penger, kommer man seg ikke mye rundt.

En ting jeg gleder meg enda mere til, er første lønning. Blir så deilig å få penger igjen. De siste 5 mnd har jeg levd på nesten ingenting. Har brukt minimalt med penger, fordi jeg ikke har hatt noe. Jeg har vært heldig å hatt en snill mor og venner som har lånt meg penger. Så selvom det hadde vært deilig å dulla meg litt med penger, så skal jeg betale tilbake alle menneskene jeg skylder penger med engang. Å jeg tror det kommer til å bli enda mere deilig å få "slettet" de låna før jeg begynner å bruke penger på megselv.


Nå skal jeg sette på en klesvask før jeg skal titte litt på pc'n, før jeg legger meg. Jeg gleder meg nesten litt til å stå opp 08.30 i morgen.

 

Outfit innlegg i morgen tidlig. Stay tuned.

Kategori: my lifeKommentarer

21.feb.2011, kl.22:01

Er ikke alltid bare-bare med denne bloggingen! Lykke til på jobb i morgen :D

21.feb.2011, kl.22:39

Det er grunnen til at jeg flykta fra blogg.no fordi det er en håpløss blogg plattform sitter fast i fortiden xD Lykke til på jobben snuppa :D

21.feb.2011, kl.22:51

Elizabeth: Nei er ikke det gitt!

Tusen takk :)

21.feb.2011, kl.22:51

Tom-Daniel: Ja ser den. Vurdert det før, men har satt meg så ned i blogg.no nå at jeg rett og slett ikke orker stress med å bytte.!

Tusen takk :D


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/25878339