Jeg har tatt en liten bloggfri helg kan jeg kalle det. Må si at det var fryktelig deilig egentlig. Å jeg fikk masse tid til å tenke litt. Å jeg har lenge sitti nå å tenkt om jeg kanskje skal slutte å blogge? Jeg veit ikke helt. Er veldig usikker. Har mistet all av inspirasjon for tiden. Å jeg syntes det blir for teit om jeg skal blogge og poste innlegg uten betydning bare for å gjøre det. Jeg selv gidder ikke å sitte å lese side opp og side  ned om... ingenting. Har hatt tid til å tenke litt på mitt eget liv. Jeg har aldri blottet meg eller åpnet meg for dere lesere her på bloggen. Kan vell si at jeg har ett kort innlegg der man kan se et snev av blotting av mine tanker og mine følelser. HER kan dere lese det.
Grunnen til at jeg holder alt av slike ting for meg selv er fordi jeg er redd. Redd for at andre skal vite om alt jeg tenker og føler. Hva som svirrer rundt i mitt hodet dag inn og dag ut. Vi alle er sårbare. Noen sår kan leges, men ikke alle. Ikke mine.

Jeg har en stund tenkt på å slutte å blogge. Men også tenkt på å bli mere åpen om mitt liv og meg på bloggen. At jeg blogger om meg, og bare meg. Hva jeg tenker, føler og være helt åpne mot dere. Men jeg veit ikke om jeg tørr. Jeg har mistet helt inspirasjonen til å blogge. Hva gjør jeg da?

 

Q: Hva vil dere at jeg skal gjøre? Slutte, eller fortsette?

Hva vil dere at jeg skal blogge om, blogge mindre/mere om?

Kategori: my lifeKommentarer

20.feb.2011, kl.16:16

Håper du fortsetter å blogge, men det er jo opp til deg selv :)

20.feb.2011, kl.17:07

Elizabeth: Takk :) Koselig at du syntes det! :)

20.feb.2011, kl.18:14

Fortsett å blogg, men åpne deg litt mer kanskje. Jeg snakker ikke dyptgående emner fra langt inni hjertet ditt hver dag. Noe som hjalp meg å starte opp igjen var KISS (Keep it simple, stupid) xD hehe. Trekk ut småting fra hverdagen, ikke gjør livet ditt mer komplisert enn det behøver å være. Kom med tanker og meninger, det er hvertfall det jeg vil lese :D

20.feb.2011, kl.20:05

La nå bloggen bare stå om du ikke har inspirasjon til å skrive. La inspirasjonen komme, og skriv når du føler for det.. Tiden vil komme (haha, nå hørtes jeg ut som en dommedagsprofet føler jeg :P ) . Er hvertfall min innstilling anyways så. Løkke te!


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/25832081