Hele dagen idag endte ikke sånn som den skulle egentlig. Jeg skulle egentlig noe helt annet idag. Skulle være en støttespiller for min bestevenn som gjennomgår noe veldig tungt for tiden, men pga lite med bensin og penger og alt så endte alt en helt anna vei.


Som dere sikket alle veit så hadde Fam Irvoll et fashion show som åpna hele BY:alarm idag. Så alle som ville kunne komme å se barne og voksenshowet. Å når det kommer til dette så gikk ikke planen sånn den skulle. Vi hadde skrevet oss opp på en gjesteliste som gjore det slik at vi kunne få sitteplasser.
Siden vi var på lista så gikk vi til inngangen der vi skulle. Venter der i over 30 min i kulda. DET BLÅSTE MYE i Oslo idag. Og snødde. Ikke minst. Men når de først får lista, så sier hu kjærringa (ja jeg sier kjærring. Er ennå forbanna) at jeg ikke står på lista. Det skulle stå mitt navn + 1. Men det gjorde det plutselig ikke. Jeg har på mail der hu skriver "da setter jeg opp deg +1 på gjestelista". Men nei. Ifølge henne så sto ikke mitt navn på den dritt lista. Så vi endte jo da selvfølgelig med dustete stå plasser der man ikke kunne se noe som helst. Men iallfall av det vi så, så var det en helt fantastisk visning.


Meg, Fam Irvoll og Stina Bakken.

 

Men jeg skal ikke klage. Var en morsom og KALD dag. Fikk møtt en venn jeg ikke har sett på ufattelig lenge. Og når man er i Oslo så ser man masse rare mennesker. Kan vell kalle det en selvfølge?

 

Så heldige som vi er så fikk vi gratis seigmenn pakker. Nomnom.
Heia!

 

Q: Hva gjorde dere idag?

Kategori: my lifeKommentarer

16.feb.2011, kl.23:32

Så kjipt da:/ Er så jævli antiklimaks når man står dritlenge i kø og fryser til ingen nytte! Da er det på sin plass med gratis trøsteseigmenn!:)

B

17.feb.2011, kl.15:57

Jaja, bedre lykke neste gang :D Jeg var ute igår på maskeradefest, men gud å dølt....

17.feb.2011, kl.16:31

Benedicte Storø: Ja var utrolig kjedeligt. Ja var godt med gratis seigmenn og sjokolade da :)

17.feb.2011, kl.16:32

Tom-Daniel: Neste gang så går det nok litt bedre... Håper jeg :)

Høres gøy ut med maskeradefest da :D

17.feb.2011, kl.16:58

Teit! Snakk om å være uheldig :(

17.feb.2011, kl.17:12

Benedikte Svensson: Ja :( Forhåpentligvis er jeg heldigere neste gang :)


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/25723616