Man kan nesten si at jeg har tatt litt bloggfi denne helgen. Noe som er utrolig kjedeligt for meg vil jeg si. Men jeg kan iallfall fortelle dere hva jeg har gjort i helgen. 

På fredagen fikk jeg en tlf der jeg blei spørt å bli med på beerpong med 2 kompiser. Jeg takket nei å sa jeg ikke kunne. Som da endte med at jeg satt å så på sex and the city. litt etterpå kom min søster hjem, og vi var greit rastløse og ville finne på noe. jeg sendte en melding for å spørre om de ennå hadde begynt med beerpong. det hadde de ikke, og de ville at vi skulle komme over. Bli med på morroa. Vi kom.
Første gangen jeg og søstra mi har spilt beerpong. Men shit å morsomt det er. Lo ganske mye kan jeg si. etter det så blei det guitarhero, forså litt kortspill, og dansa på bordet med Kaptein Morgan.

Dagen derpå. Hva mere kan jeg si? Jeg blei ordentlig dårlig. Lå rett ut på soffan mens de 2 kompisene mine spilte spell. Jeg sovna pent og pyntelig på soffan jeg. Våkna opp til at vi skulle bestille pizza og se på film. Var masse godt på bordet da. 2 pizzar, sjokolade, smash og pepsi max. Vi storkoste oss.

Desverre så blei det ikke noe bilder. Jeg klarte å glemme kameraet hjemme. Kjedelig, I know.Siden det er søndag så skal jeg fortsette med Sex and the city. Finnes ikke noe bedre enn det.

Kategori: my lifeKommentarer

13.feb.2011, kl.15:56

Skal være lov å ta litt fri av og til, bloggen er ikke alt ^^

13.feb.2011, kl.16:15

Du er nå ikke en dårlig blogger for det :) Fint å høre at du har hatt en kjekk helg ;)

13.feb.2011, kl.17:08

Nei du er ikke en dårlig blogger, men alle blir lei en gang i blant ;) Jeg slet med det samme på min "forrige" blogg, det blei mer stress, enn morro. Hva med å prøve å begrense deg til 1 bloggpost om dagen? Så slipper du å føle at ting blir stress? :D

13.feb.2011, kl.21:02

Tom-Daniel: Ja. Men jeg skulle gjerne ha blogga, men hadde ikke muligheten. Eller jeg hadde, men orka ikke!

Men å trappe ned til 1 innlegg hver dag blir for lite for meg. Poster iallfall 3 innlegg hver dag. Noen ganger helt opp til 5. Kanskje jeg skal ro meg ned litt. Sånn at jeg får tid til å gjøre alt anna også :)


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/25612201