Idag så var jeg nede å henta pakka jeg hadde fått fra NOKA. med engang jeg kom hjem reiv jeg opp pakka for å se hva som var inni. Har gleda meg lenge til dette. Å blei overraska over hvor mye jeg faktisk har fått.


Ikke verdens beste tryne, men what the hell.

 Som dere ser så fikk jeg to store pakker med Sjokolade og jordbær shake. 4 nudlerpakker. 2 med kylling, og 2 med biff smak. 4 sjokolader. 2 med banan smak, og 2 med karamel. og mellom måltids snacks med smak av sjokolade, eple og jordbær hvis jeg husker helt riktig. Og en shake flaske.

 

Jeg smakte på sjokolade shaken ista, og jeg må virkelig si at det er den beste jeg har smakt hittil av alt det andre. Den smakte ordentlig sjokolade og var ikke like kvalmanes som alt anna jeg har smakt. Men mna kjenner konsistensen, men jeg likte den veldig godt. Skal smake jordbær etterpå, og gleder meg veldig :)
Jeg skal begynne å drikke shakene i helga, og begynne for fullt på Mandagen med NOKA middager og alt. Gleder meg veldig.

 

Ellers idag, så skal jeg sette meg ned for å planlegge de 2 første ukene på denne kuren. jeg har lest så utrolig mye positivt om dette, så jeg har store forhåpninger.

Kategori: the diet showKommentarer

11.feb.2011, kl.16:07
Stina - Mari

Smakt det sjøl, det er drit digg!

11.feb.2011, kl.23:28

Enjoy :D


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/25544997