Jeg må virkelig legge meg flat, og beklage på det sterkeste for lite og dårlig blogging idag.

Idag har jeg tilbringet hele dagen men min besteste venninne. Er så glad for at hun er min venn. Og som venner gjør, så støtter man hverandre i vanskelige stunder. Hva som har skjedd, vil jeg virkelig ikke legge ut her pga henne og hennes familie. 
Så hele dagen har jeg vært med henne. Titta rundt og tatt en kaffe. Så dro vi hjem til henne for å bruke tiden vi har sammen. Til å se på sex and the city. Det morsome med meg og henne er at det er da vi bruker tiden på å ha jentesnakk. Bevis på at vi klarer å gjøre flere ting samtidig.

 

Å når jeg kom hjem så lå det en hentelapp fra posten i gangen. Den er fra NOKA. Som jeg har nevnt tidligere så blir jeg sponset derfra. Å jeg må virkelig si at de får sendt ting fort. Så i morgen skal jeg stå opp tidlig for å hente pakka. Jeg har gledet meg til å begynne med dette. Så i morgen så er det rett på NOKA dietten. Gleder meg veldig. Lest på masse blogger om folk som har brukt den, og er stor fornøyde. Ikke rart jeg gleder meg da.

Føler ikke for å ta noen bilder idag, så da endte det opp med dette.

 

Å jeg beklager virkelig for at det ikke blei noe "dagens blogger" idag. Men jeg kan si at påmeldingen er åpen nå hvis dere vil være med. Som sagt så vil jeg publisere det rundt kl 22.00 i morgen.

 

Q: Hva har dere gjort idag?

Kategori: my lifeKommentarer


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/25535184