Blir nesten litt flau når jeg legger ut dette bildet. Sjekk å bleik jeg er. Er helt forferdelig. Slik ser jeg ut året rundt. Bortsett fra når jeg møtern sommern. Da er jeg så heldig at jeg får litt farge, som blir like fort borte som den kom. Når pengene begynner å strømme inn, så har jeg bestemt meg for at jeg skal steike kroppen min. Dra på solarium, å ligge der å koke. Kan ikke gå rundt å være så bleik som jeg er nå! Er helt.. ja. Har ikke ord lengere.

 

For første gang på lenge så har jeg brukt rouge idag.

For dere som leste det forgie innlegget, så dro jeg ned på biblioteket. Fant fram boka jeg ville lese og satte meg ned. leste 20 sider, så blei jeg rastløs å brukte resten av tiden på å titte på andre bøker. Endte selvfølgelig opp med at jeg lånte med meg 2 filmer istede for bøker! Bra Charlotte!

 


 

Som alle har fått med seg (håper jeg) så har jeg en konkurranse pågående på bloggen. Å her kan alle delta. For å være med så må dere gjøre 2 enkle ting:

1. Lik meg på facebook med å trykke på ikonet oppe i sidemenyen.

2. Kommenter bloggen min.


Det trenger ikke å være dette innlegget.

Førstemann til 1000 vinner :) Jo mere du kommenterer, jo større sjangse er det for at akkurat

 

Vanskeligere er det ikke :)


Den som vinner vil få tilsend en liten pakke med premier fra meg. Siden jeg har blitt sponset av figurstrikk så vil vinneren få en pakke derfra. Å resten vil bli avslørt jo nærmere slutten vi kommer :)

 

Å jeg vil annbefale dere om å kommentere så mye dere kan. For med engang denne konkurransen er ferdig så starter jeg opp en ny konkurranse i sammarbeid med nettsiden Pilus. Hva premien vil bli har jeg ikke fått vite ennå, men det er noe de kommer til å bestemme. Så kommenter masse masse.

 


Så da er det bare for meg å si LYKKE TIL.

 

 

 

Kategori: my lifeKommentarer

07.feb.2011, kl.17:15

Du er døds nydelig da! :-)

07.feb.2011, kl.17:34

Katrine: Så søtt sagt! Tusen takk :D

08.feb.2011, kl.00:58

Syns ikke det bildet var så halvgæern't jeg :D

08.feb.2011, kl.01:05

Tom Daniel: Neei. Men er så jævla bleik! :O


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/25423696