Jeg har alltid vært glad i disney filmene. Spørr dere meg en dag idag så kan jeg si med hånda på hjerter at det er noen av mine yndlings filmer. Å for å være helt ærlig så syntes jeg at det rett og slett suger at disney har gått over på "ekte" filmer med ordentlige skuespillere. Jeg syntes det rett og slett suger. Også så mye dårlig som blir lagd. 
Greit. Pirates of the caribbean er noen sykelige bra filmer, men jeg skulle ønske at det blei laget utenfor disney. Hvorfor? Fordi disney er disney. DIsney er eventyr filmene med prinsesser og onde hekser, i animasjon. DET er disney. Men det er mitt synspunkt. Uansett om dere liker det eller ikke.

 

Men iallfall. Nå har jeg funnet noen bilder fra mine favoritt disney filmer. Eller egentlig så kan jeg si at alle disney filmene er mine favoritter, men her et noen.I love it.

 

 

Q: Hva syntes dere om disney?
Hvilke disney-filmer er deres favoritt?

Kategori: my lifeKommentarer

02.feb.2011, kl.11:44

Eg er helt enig i det du skriver faktisk :) Kjøpte skjønnheten og udyret for et par dager siden. Samler som bare det :D Må jo ta vare på mine barndomsminner ;)

02.feb.2011, kl.11:50
Stina

Jeg digger disney :D Jeg kan fra di mest kjente av dem utroolig mye. Min favoritt av dem blir Skjønnheten og Udyret :)

02.feb.2011, kl.12:13

Elizabeth: Skjønnheten og udyret er en utrolig fin film. Den må jeg få kjøpt selv, for den har jeg ikke sett sia jeg var ei lita jente :)

Jeg har en ting for disney på VHS jeg da. Syntes det er det beste som er. Har veldig lyst til å få tak i de fleste disney filmene på VHS, men er ingen som selger det. Mange som sparer på det :)

02.feb.2011, kl.15:51

ELSKER DISNEY <3 <3Liker alle, men hvis jeg må velge en favoritt, Alice i Eventyrland kanskje?

Walt Disney snur seg nok i grava når han ser utviklingen Disney har hatt de siste 10 årene! Disney channel er en skam, så mye søppel som blir kalt Disney...

02.feb.2011, kl.23:24

Tom Daniel: Hadde jeg hatt en million kroner så hadde jeg kjøpt alle disney filmene du har på VHS. Min store drøm er å få tak i alle på VHS :D

Ja det er sant. Må si jeg titter på disney channel for alt er ikke like dårlig. Men det meste kan gå å brenne :P

05.feb.2011, kl.16:56

Jeg likte disney veldig godt før, når jeg var mindre. Men ser veldig sjeldent på det nå :-)


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/25254020