Dette må være en av mine favoritt sanger når det kommer til Norsk musikk. Jeg har lenge vært en stor fan av Lars Vaular, å jeg må si at denne sangen falt jeg pladask for første gangen jeg hørte den. Utrolig fin.

 

BTW. Jeg må le. Jeg har prøvd greit mange ganger idag med å komme meg inn på blogg.no, men neida. Det har ikke funka idag. Å når jeg nå endelig kom meg inn på blogg.no så måtte jeg titte på statistikken. Å jeg lo! Falt med en god del lesere og sidevisninger. Jeg må bare le av det jeg. Idag og de siste dagene har jeg ligget på 6 plass over den mest leste bloggen i Øvre Eiker. Å jeg tørr ikke å tenke på hvor langt ned jeg kommer til å havne i morgen! 
Morsomt.

 

Men uannsett. Idag så dro jeg og min søster til Gulskogen senteret for å handle litt. Jeg trodde jeg ikke hadde handla mye, men vips å der var 400 kroner borte! Jeg skal legge ut bilder av alt jeg kjøpte, men må ta det en smule seinere ikveld eller i morgen. Kamera lader, så får ikke gjort mye akkurat nå. Men som dere veit så dro jeg ut igår med gode venner. Jeg koste meg noe helt sinnsykt meg god drikke, og godt selskap. Venner jeg ikke har sett på lenge og andre mennesker. Kjempe gøy. Heldigvis så våkna jeg ikke fyllesyk idag. Kanskje en smule skallebank, men ikke noe mere enn det. Det passer meg ypperlig siden jeg skal på min, min søster sin og en kompis sin bursdagsselskap. Så jeg gleder meg kjempe masse. Så ikveld skal jeg til gode venner, med venner og kose meg gløgg ihjel. Glad for at hele morgendagen så skal jeg bare ligge på soffan å glo.

 

Q: Hva gjore dere igår?
Hva skal dere ikveld?

Kategori: my lifeKommentarer

30.jan.2011, kl.01:04

Syns ikke sangen var så konge jeg da xD


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/25141325