Som dere veit så har jeg bestemt meg for å få en ny livsstil. Begynne å trene, og spise sunt. Jeg kan si at iløpet av de siste ukene, så har jeg tenkt mere på hva jeg spiser. Jeg føler selv at jeg kan begrense maten jeg spiser, og hva. Jeg har blitt flinkere på å drikke vann, og drikker minst 1-1 1/2 liter hver dag. Jeg veit at jeg sa jeg skulle sykle på sykkelen min 20 minutter hverdag. Men det jeg ikke tenkte over, er at når man trener svetter hodebunnen din også, så da må man vaske håret etter hver trening. Å vaske håret hver dag sliter veldig på håret, og det blir tilslutt dyrt hvis man skal gjøre det hverdag. Så siden jeg vasker håret ca 2-3 ganger i uka, så sykler jeg heller 20-30 min hver gang før jeg skal inn i dusjen på morran. Føler at det er litt smartere. Å når snøen går bort så blir det mere gå/jogge turer oppi i skogen som er rett ved meg. 
Jeg tror dette blir bra! Jeg føler meg mye bedre. Jeg føler selv at det kan vises på kroppen min, men er ikke sikker. Jeg føler meg iallfall bedre og sunnere.

 

16. Kvitt deg med dansehåndtakene - 16 (Colourbox)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Q: Syntes dere det hørtes ut som en bra plan?
Trener dere? Isåfall hva og hvor ofte?

 

 


 

 

 

JEG VIL OGSÅ MINNE DERE ALLE OM AT JEG FORTSATT HAR EN KONKURRANSE GÅENDE, OG EN SPØRSMÅLSRUNDE. SÅ KLIKK DERE INN, OG DELTA.


 

 

Kategori: the diet showKommentarer

27.jan.2011, kl.20:41
Julia

Til sommern kan du gå i skauen ved meg med meg :D det er bare oppover hele veien :) sykt fin natur og med blomster og en bekk og sånn :)

28.jan.2011, kl.16:51

Høres bra ut :D Så flink atte. Trener ca 2 timer, tre ganger i uka ;)


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/25070641