Jeg beklager virkelig hvis det har vært lite blogging i det siste. Har vært litt fram og tilbake i det siste. Så jeg håper virkelig at dere kan være tålmodige, og fortsette å lese bloggen min. Er så glad for alle leserne jeg har, så jeg vil ikke at dere skal gi opp på meg helt ennå. 

Nå så skal jeg og søstra mi ordne oss for å dra ned til Hokksund på polet for første gang som 20 åringer. Gleder meg til det. Så blir det å planlegge uka, og helga litt idag. Tror jeg skal dra ned å kjøpe meg en avtale bok også. Slik at jeg kan begynne å ha peiling på hva jeg gjør til enhver tid. Smart, right?

 

Blir dessverre ikke noe bilde akkurat nå. Men kanskje jeg får tatt noen bilder ute med Christine etterpå. Da skal dere selvfølgelig få lov til å ta en titt.

 

Q: Hva skal dere idag?

 


 

 

JEG VIL OGSÅ MINNE DERE ALLE OM AT JEG FORTSATT HAR EN KONKURRANSE GÅENDE, OG EN SPØRSMÅLSRUNDE. SÅ KLIKK DERE INN, OG DELTA.

Kategori: my lifeKommentarer

25.jan.2011, kl.15:05

Fikk ikke boblene idag :/

25.jan.2011, kl.17:29

Syns du blogger hele tida jeg (på en positiv måte) Bloglovin lista er som regel full av dine innlegg xD Lykke til på polet, blir sikkert ikke spurt om leg. Jeg har vært flink gutt å trena 2 timer idag :D 738 kalorier ;)

25.jan.2011, kl.19:46

Christine: Så kjedelig :(

Tom daniel: Så bra da :) Pleier å være flink. Jeg blei spørt om legg vettu, men det gikk fint :D

Woow. FLink gutt :)


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/25011314