Siden jeg og min søster har bursdag i morgen, så skal vi feire bursdagen våres idag med en lite selskap med den bitte lille familien jeg har. Så derfor så er det stor sjanse for at det ikke kommer så mange innlegg idag. Jeg har lovet dere en del 2 på produkt testingen min, så den kommer nok om 1-2 times tid. 
Jeg har sitti her lenge nå og tenkt "jeg blir 20 år i morgen" så føler jeg egentlig ingenting. Når jeg var yngre så satt jeg med sommerfugler i magen, og kunne ikke vente til dagen kom. Men nå så veit jeg ikke lengre. Jeg har gledet meg lenge til å bli 20 år. Gleder til å få den følelsen at jeg er eldre, klokere og forhåpentligvis ikke like naiv. Jeg tror og håper jeg blir tatt mere seriøs av både venner og familie nå som jeg blir 20 år. Jeg tenker sånn at når man er over grensen på tallet 20, så er man ikke ungdom lengre. Når man blir 20 så skal man ta mere ansvar, og ikke drive "dank" som man gjør når man er ungdom. Tror nok det er bare meg som tenker sånn, men jeg håper virkelig at jeg blir sett på som et ordentlig menneske av alle rundt meg. Jeg er tross alt 20 år. Eller i morgen er jeg 20 år. 

Litt rart å tenke på. Tiden har gått så fryktelig fort. Husker fra når jeg var lita, og løp rundt og ante fred og ingen fare. Savner den tiden. Det var ingenting å bekymre seg over. Ingenting å være urolig for. Ingenting viktig å tenke på. Men nå, så består hele hverdagen min av akkurat det.
Så nå så skal jeg muligens begynne så smått å ordne meg til alle menneskene kommer. Skal ta noen bilder veit jeg, og jeg kommer nok til å legge de ut iløpet av kvelden. Jeg håper dere alle får en fin dag.

 

 


 

 

 

JEG VIL OGSÅ MINNE DERE ALLE OM AT JEG FORTSATT HAR EN KONKURRANSE GÅENDE, OG EN SPØRSMÅLSRUNDE. SÅ KLIKK DERE INN, OG DELTA.

 

Kategori: my lifeKommentarer


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/24950639