Som jeg skreiv, så skal jeg nå teste Sunsilk minerals - Mineral hårkur. Det står: Styrker, gir fuktighet og reparerer tørt og slitt hår.

Jeg selv på denne tiden av året sliter med tørt og slitt hår. Får lett tørr hodebunn, og håret blir sprøtt. Så på vinteren trenger håret mitt mye fuktighet. Når det kommer til hårkurer man kjøper i matbutikken eller h&m så pleier det å stå på flaska/krukken "la det virke i noen minutter". Hvis dere masserer inn hår kuren og bare lar den virke i noen få minutter så vil det nesten gi den samme effekten som en vanlig balsam. Kjøper dere hos frisøren så vil de gi deg tips når det kommer til kuren. Jeg selv som har gått frisørlinja kan litt om dette. Og jo lengre kuren sitter i håret, jo bedre resultat. Så det jeg pleier å gjøre når jeg kurer det, er å ta det i på kvelden, sove med det, forså å skylle det ut dagen etter. Da blir håret kjempe fint, glansfullt og mjukt.

 
Jeg sitter nå med kuren godt massert i hodebunnen og i resten av håret. Det jeg kan si nå er at kuren luktet utrolig godt. Jeg kommer med en update i morgen etter jeg har vasket det ut og tørket håret.


Q: Har dere testet ut Sunsilk sin hårkur?
Har dere noen favoritter når det kommer til hårkur?

Kategori: my lifeKommentarer


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/24938239