Våknet nå for ca 20 minutter siden. Jeg har sovet ALT for lenge idag. Jeg skulle egentlig opp lit tidlig idag for å blogge litt, og begynne på rommet mitt. Som sagt så skal det være middagselskap her i morgen, å da må det se ordentlig ut i hele huset. Blir fort litt seint når man sitter å tegner, og snakker med småfulle mennesker på facebook. Vips så var kl 03.15. Jeg løp nesten til senga når jeg så hvor seint det var. Jeg kan aldeles ikke sitte så lenge oppe. Etter jula så fikk jeg endelig ordna på døgnrytmen min. Helt ifra september til desember sleit jeg max med søvnen. Kunne helt fint sitte klin våken til halv 7 på mårran uten å kjenne at senga ropte. Men når jula kom, så blei jeg nesten litt tvingt til å legge meg tidlig siden det var julefrokost vi skulle på, og litt sånt. Så for engangs skyld så er jeg takknemlig for jula!
Men jo. Nå blir det nok ryddings, hvis jeg klarer å tvinge meg selv til det. Jeg må jo innrømme at jeg elsker et helt ryddig rom. Alt ser så ordentlig og fint ut. Kan ta før og etterbilde jeg så får dere se.

 

Men. Tørr jeg å legge ut bilder av det rotete rommet mitt a??

 


Som dere ser så tørr jeg faktisk å legge ut bilde av meg selv usminket. Med bare bitte bitte litt maskara da.

 

Q: Hva skal dere idag?JEG VIL OGSÅ MINNE DERE ALLE OM AT JEG FORTSATT HAR EN KONKURRANSE GÅENDE, OG EN SPØRSMÅLSRUNDE. SÅ KLIKK DERE INN, OG DELTA.

 

Kategori: my lifeKommentarer


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/24921840