Frokost: en stor kopp med te i starbucks koppen min og og 2 store gulrøtter er på menyen idag. Å til middag blir det brun ris med grønnsaker. Skal også spise suppa minst en gang idag. Jeg kan si at jeg begynner å bli rimelig lei suppe nå. Jeg lagde en ny kjele igår. Å jeg kan si at den blei ikke så god som jeg håpa på. Men men. Bare jeg får trøkt det i meg så er jeg fornøyd. Jeg har faktisk gledet meg til denne dagen ganske lenge. For idag så er det siste dag på dietten. Og idag så skal jeg ned på butikken og kjøpe meg inn litt godt til i kveld. Hver tirsdag har jeg en litt kose kveld. Sjokolade og brus. For da går Grey's anatomi på tv'n. Og da må jeg ha noe å kose meg med. 
Min store svakhet når det gjelder goddis og den slags er sjokolade. Jeg kunne ha spist en million plater iløpet av en dag. Men etter denne uken så har jeg virkelig fått opp øynene og sett hvor mye usunt jeg spiser til vanlig. Så jeg har bestemt meg for å "bli et nytt menneske". Endre livsstil. Har begynt så vidt. At jeg holder meg nesten helt borte ifra alkohol. Jeg har drikki 4 ganger iløpet av 4-5 mnd så er stolt av det. Så derfor når det kommer til ikveld. Så istede for å kjøpe freie melkesjokolade, så kjøper jeg en mørk sjokolade, som da ikke er så usunt. Og når det kommer til meg så har jeg sjokoladen mye lengere. En liten plate kan jeg ha helt til dagen etter. Men er det en ting jeg IKKE gir opp, så er det pepsi max. Aldri i verden. Jeg må si at den personen som fikk meg avhengig er søte søte Martine mor jeg gikk i klasse meg ifjor.


Meg og søta på ski sprinten ifjor.

Nå skal jeg fortsette med å kose meg med The twilight saga: Eclipse. Jeg er en skikkelig nerd når det gjelder twilight fan. Jeg er en STOOOR fan. 

Q: Hva skal dere idag?
Er dere også twilight fans?

Kategori: my lifeKommentarer

17.jan.2011, kl.11:36

Hurra for twilight :)


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/24780027