Som dere har fått med dere så har jeg begynt å skrive om dietten jeg går på. Dere syntes kanskje det ikke er så sinnsykt interessant, men det hjelper meg veldig, og motiverer meg når jeg skriver det på bloggen min slik at dere kan lese det og følge med. Det gir meg litt ekstra energi til å fullføre dette, og klare det. Sånn som igår. Da dro jeg og Christine til noen, og jeg blei tilbudt øl. Hadde veldig lyst på men takka nei. Måtte takke nei uannsett egentlig for jeg kjørte. Så blei jeg tilbudt brus. Pepsi max. Min store kjærlighet. Og min store svakhet. Men jeg takka nei, og sa jeg ville ha ett glass vann. Var kjempe stolt av meg selv. 
Når vi kom hjem lagde Christine seg pizza med hjemmelagd dressing, mens jeg spiste to skåler med suppe og to bananer som "dessert". Så hadde jeg kjøpt inn appelsinjuice som jeg kunne sitte å kose meg med. Å jeg må si. Jeg kjente egentlig ikke noe fristelser når Christine satt over meg å spiste pizza. Det eneste jeg tenkte på var "i mårra og på Søndag er det biff til middag. I mårra og på Søndag er det biff til middag" Og jeg må si at det hjalp veldig. Deilig følelse å kjenne at jeg er så bestemt når det gjelder denne dietten. Jeg håper at dette gir store resultater når jeg er ferdig. Jeg som har vært så flink også fortjener det.

Kategori: my lifeKommentarer

15.jan.2011, kl.13:02

Hva slags diett er det du går på egentlig?!:)

15.jan.2011, kl.13:04

Det er en slags rensekur for kroppen. Den kvitter seg med avfallstoffer i kroppen og ting som ikke er bra å ha i kroppen! :) Er en diett man skal gå på i kun 7 dager. Man kan gå ned alt ifra 2-7 kilo.


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/24723666