Jeg får vann i munnen, og begynner å sikle som en gærning når jeg ser på dette. Som dere sikkert har lest så går jeg på en diett, og det sier seg selv at mat som dette er fyfy! Idag så har jeg kunne få spise både frukt, grønnsaker og grønnsaksuppe. Begynner å bli utrolig kjedelig, og jeg kjenner at humøret har sunket fryktelig. Har vurdert å fortsette med denne dietten til neste lørdag. Altså 22.Januar. Da skal vi feire bursdagen til meg og min søster, og da har jeg bestilt pølse og potetmos. Selv om jeg blir 20 så er det vell lov til å ha på bursdagen sin? 
Å da kan jeg skeie ut. Da blir det pølse og potetmos, mamma sin hjemmelagde sjokolade kake som smaker forferdelig godt, og brus. Å gud som jeg har savna brus. Så jeg gleder meg veldig. Må nesten si at dette er morsomt, for jeg syker meg selv ut veldig. Er ganske stolt av meg selv som har klart å holde meg til denne dietten i 3 hele dager nå, uten å jukse et sekund.


Er det noe jeg ikke gleder meg til så er det hva som står på meny'n for morgendagen. Da er det 4-5 bananer, og så mye skumma melk jeg kan drikke. Det jeg kanskje hater mest i verden er erter, mais, rosenkål, bananer og melk. Så med andre ord så gleder jeg meg ikke fryktelig mye. Får forresten også spise suppe, så blir nok mye av det i morgen. Får håpe ikke humøret mitt synker noe mere. Tror faktisk det ikke er mulig engang.


Nå skal jeg kutte opp litt frukt og kose meg med serien How I met your mother. It's Awesome.
-Later

Kategori: my lifeKommentarer


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/24685734