Jeg sitter nå og grubler og tenker noe skinnsyk hardt på hva jeg skal gjøre til våren-sommer'n. Skal jeg bare tusle hjemme som jeg gjør nå? Eller skal jeg prøve å komme meg ut i jobb? Eller skal jeg begynne på skolen igjen? Og hvis jeg begynner på skolen, hva skal jeg gå? Jeg har tenkt mye på Danvik folkehøyskole i drammen på forfatterlinja. Har også utrolig lyst til å begynne på skole i Oslo for å bli motekonsulent. Eller begynne på videregående igjen på design og tekstil. En linje jeg ville inn på istede for å gå frisør. Jeg grubler så mye. Er så mye jeg må få gjort før 1 februar. Sende inn søknad for Danvik, vanlig vgs og noe annet jeg tenker mye på. Å jeg sitter nå å skriver en søknad på en jobb her jeg bor. Men jeg tenker: Hva vis jeg sender inn søknad på Danvik, og kommer inn? Og jeg allerede har sendt inn søknad på den jobben, og får den? Da ender det opp med at jeg må velge mellom de to. Og det er dumt hvis jeg har fått begge, så må jeg si opp jobben med engang jeg har begynt. Å herregud nei nå går det helt rundt for meg. Jeg aner virkelig ikke hva jeg skal gjøre. Skulle ønske jeg kunne trykke på en pauseknapp som stoppet hele livet mitt, slik at jeg kan sitte for meg selv å tenke 10 minutter på hva jeg skal gjøre videre i livet mitt. Jeg trenger virkelig hjelp nå.

Kategori: my lifeKommentarer

15.jan.2011, kl.12:40

Jobb frem til sommeren og kom deg inn på skole :) Hva med fagskole i Oslo? Kom deg på utdanningsmessa på Lillestrøm eller i Spektrum ;D

15.jan.2011, kl.12:43

Er det noe jeg vil gå på så er det forfatterlinja på Danvik, eller en skole i Oslo som motekonsulent. Det siste har jeg og ei venninne planlagt og snakka mye om, så vi får nesten se. Jeg bestemte meg for å søke meg på forskjellige jobber, og sender inn søknad på Danvik hvis jeg rekker. Håper jeg gjør det iallfall!


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/24670536