For å fortelle det fra begynnelsen. For 2 år siden hadde jeg langt, fint hår som jeg elska over alt på jord. For å måle i cm så hadde jeg ca  45-50 cm langt hår. (hvis du måler ifra nakken). Så var det endag jeg ville bestemte meg for at nå ville jeg forandre meg på håret. Jeg farga håret mitt mørkt, og klipte det. Bob. En kort bob. Håret var 10 cm langt bak på hodet. Etter en stund angra jeg meg, og bestemte meg for å kjøpe hair extension. Jeg hadde hørt mye bra om butikken "bobby" som er i Oslo, så jeg bestemte meg for å dra inn dit å kjøpe. De første dagene var jeg stor fornøyd, men etter noen dager så syntes jeg høret blei så utrolig tørt og ekkelt. Jeg vaska håret og tok i en kur akkurat sånn det sto på pakka. Etter jeg hadde greit forsiktig mellom det og lot det tørke så blei det stivt og ekkelt. etter en liten stund så forandra fargen seg. Da bestemte jeg meg for å slutte å bruke det og bare gå med kort hår.

Meg med kort hår, sommern 2009.

Etter 1 år så hadde ikke håret mitt vokst så mye som jeg hadde håpa på. Så jeg bestemte meg for å bestille keratin extension fra en nettside. Håret var greit i seg selv, men det jeg ikke tenkte mye på, var at håret mitt kom til å bli sinnsykt slitt etter jeg tok de ut. Det eneste jeg tenkte på da var å få tilbake det lange håret mitt. Jeg satte de på og storkoste meg de 2 mnd jeg hadde de i. Håret tugga seg fast, og håret blei slitt og bare ekkelt å ha i. Etter ca 2 mnd som sagt så tok jeg de ut, og håret mitt har aldri vært så slitt, ødelagt og tynt før. Siden det var så slitt så måtte jeg klippe meg litt så håret mitt var like kort som året før når jeg klipte meg.

Å når jeg endelig fant nettsiden PILUS med utrolig bra kvalitet på håret og til en rimelig pris, så håpa jeg kunne bestille derfra. Men siden jeg nå er jeg arbeidsledig så har jeg desverre ikke råd til å bestille meg extension. Det eneste jeg ønsker er å kunne unne meg selv litt luksus, og pynte meg litt. Dette er det jeg ønsker meg. Hår er viktig for meg, og med langt hår så kan jeg storkose meg dag inn, og dag ut.

Dette er noen få bilder der dere kan se hvor sakte håre mitt vokser. Det har så å si nesten ikke forandra seg på 2 år. Bortsett fra hårfargen :)

Hår ifra PILUS hadde vært midt i blinken for meg. Fargene er perfekte. Siden det er flere lengder så kan man bestemme selv akkurat hvor mye hår man vil ha i håret. dvs at det passer for folk med tynt og tykt hår. Kvaliteten er helt ypperlig. Man kan krølle, rette og style det uten at det blir tuggete og ødelagt.

Håret er rett og slett perfekt!

 
Kommentarer


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/24629559