Ser at jeg bruker den genseren min veldig mye. Er på de fleste av bildene mine. Flaut. 
Men, som jeg sa igår så skulle jeg stå opp litt tidlig idag for å få noe ut av dagen. Jeg sa til søstra mi at når hu våkner sånn ca rundt 11 så skulle hu komme for å vekke meg. Håpa på at hu skulle vekke meg rundt den tiden. Men 10 over 12 kommer hun traskanes inn på rommet mitt. I det sekundet hu åpna opp døra, våkna jeg opp fra en drøm. Eller jeg ville ha kalt det et mareritt. I drømmen så var jeg høygravid, nettopp blitt sendt til sykehuset for jeg trodde vannet mitt hadde gått, og alt mulig anna rart. Så jeg var ganske glad når jeg våkna. 
Men dagen i dag kommer nok til å bestå at jeg lager meg litt frokost. Arme riddere, så skal jeg nok legge meg i senga igjen eller soffan for å lese ferdig en bok jeg lånte for utrolig lenge sia. Har bestemt meg for at nå må jeg få lest den ferdig.


Q: Hva skal dere idag?

 


 

Vil minne dere alle om at konkurransen jeg har, er fortsatt. Kommentar nr 1000 vil få tilsendt en liten premie i posten. For å være med i konkurransen så må dere bli fan av meg på facebook (trykk på det søte ikonet  --->) og kommenter bloggen. Jo mere dere kommenterer, jo større er sjansen for at akkurat dere vinner.

 

Kategori: my lifeKommentarer

11.jan.2011, kl.13:10

Hvis man ikke er interessert i en sånn random fillepakke du tilbyr, da?


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/24615303