Som jeg skreiv så sto jeg opp grytidlig idag. Og grunnen er at idag så kom den flotte Lefdal avisen med super duper tilbud på ting. Og til jul så ønsker jeg meg det pene kamera Canon EOS 500D ♥

 

Forrige uke var det super duper tilbud på forskjellige ting, som drømme kamera mitt. Å uheldig som jeg er så fikk jeg ikke tak i et. Men når jeg ringte inn å hørte at de skulle få igjen flere første uka i Januar nølte jeg ikke et sekund med å gjøre alt for å få det kamera. Så når jeg titta på nettavisen i går kveld så lyste øynene mine opp når jeg fikk øye på kamera mitt til super tilbud. For dere som har litt peiling så ligger dette kamera på 5000,- og opp.
Så jeg sto opp halv 6, dro til gullskogen senteret og så ut som en nerd når jeg stelte meg i en mini kø med ca 10 stykker som sto utafor senteret og venta trippende på at dørene skulle åpnes. Vakten kom å låste opp, og alle begynte å trippe fort inn i butikken. Og jeg tenkte "jeg skal faen meg ha det kamera", så jeg tok tak i beina å løp. Jeg fikk tak i det. Fikk betalt etter mye surr. Og sitter nå med hjerter i øynene og føler at nå er livet mitt perfekt.


stolt eier av speilreflekskamera.

 

Så kom jeg hjem. Satt på datan for å slappe av litt. Så fikk jeg melding av Stina med spørsmål om å hjelpe henne med å sette inn slike micro loop extension. Reiste opp, og satte igang.

 

Før
EtterSyntes det blei kjempe fint. Første gang jeg har prøvd det ut og virka som det var noe bra saker. Skal følge med og snakke med Stina framover og høre hva hun syntes.

Så er det morgendagen da. Da skjer det ting. Stay tuned.

Q: Hva har dere gjort idag?

Kategori: my lifeKommentarer


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/24410839