Dagen idag så våknet jeg med at min mor vekte meg. Kjørte henne ned til stasjonen. Dro hjem. Satte meg ved spisebordet med min søster for å titte mellom posten. Fikk kasta et fort glimt på Lefdal sin avis rett før jeg skulle kaste den. På forsiden så var det bildet av kamera jeg serriøst har sikla på døds lenge. Var super tilbud på det til 3500,-. Å det koster egentlig nesten 5000,-. Jeg ringte til venninna mi, overførte penger, dusja, kledde på meg, og satte meg inn i bilen for å kjøpe inn drømmekamera mitt. Å som jeg gleda meg til å ta i kamera, og fortelle hele verden at jeg eide det. Jeg løp nesten inn på lefdal, og jeg leita. Jeg gikk bort til en ganske kjekk herremann, og spørte etter kamera, mens jeg smilte og hoppa. 
"Desverre så har vi ikke flere igjen." sier han. Smilet forsvant, og jeg hadde lyst til å legge meg ned for å grine. Vi sto og snakka litt, og han fortalte meg at de får inn flere med samma tilbudet i Januar. Så jeg håper virkelig at jeg kan bli en stolt eier av det kamera da. 
I morgen så skal jeg ringe til Sandvika senteret for å høre om de muligens har noen igjen der. Har de det så kaster jeg meg inn i bilen, og kjører fort som faen. Jeg krysser både fingre og tær og håper jeg er heldig, og kan bli eier av et nytt kamera i morgen.

Skulle ha lagt inn bilder i dette innlegget, men blogg.no har bestemt seg for å ikke samarbeide, og vil ikke laste opp bildene mine. Sorry lovers.

Kategori: my lifeKommentarer


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/24298026