Nå rydder jeg rommet mitt som hakka møkk kan jeg si. Og jeg begynner nesten å bli litt fornøyd. Pulten er rydda, og jeg har satt datan min på den. Noe jeg ikke har hatt på ca 1/2 år nå! Får håpe den holder seg her, og ikke blir flytta til soffan igjen! Jeg bestemte meg for å ta ned alle bildene jeg har hengende på rommet mitt, og få bytta de ut. Å jeg må si at rommet mitt vokste en størrelse større etter de blei borte. Endelig så kan jeg se litt vegg her inne.

Det som gjenstår nå er å rydde vekk alt dritte som ligger på bordet mitt, og i soffan. Ohyes. Jeg må rydde soffan! Ligger julegaver, poser, genser, flasker og kaffe kanne på gulvet. Så er det skapet som står for tur. Der flyter det klær ut av skapet, så greit å få hengt det opp, eller lagt det på lofte. 
Planen min er å bli ferdig idag/kveld, så jeg har mye å gjøre. Kjenner at beina mine allerede verker etter at jeg har satt på min 3 klesvask nå, og flydd rundt, og hoppa over esker.

I morgen, eller om litt over 1 time så er det offisielt lille julaften, og jeg gleder meg sinnsykt. Da blir det opp til mormor med hele familien og la de små pynte juletreet som en tradisjon vi i familien har hatt i alle mulige år, forså å spise mølje, og kose meg med øl.Q: Har dere noen spesielle tradisjoner på lille julaften, eller julaften?

Kategori: my lifeKommentarer


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/24123234