Jeg fant for en stund tilbake verdens kuleste hjemmeside med ting og tank man ikke har så fryktelig bruk for, og ting man absolutt har bruk for i hjemmet. Jeg har selv bestilt ting jeg er veldig glad i. F.eks den råkule nøkkelringen jeg har på knipet mitt.


Kjent ifra den kjente filmen Kill bill, og musikkvideon til Lady Gaga - Telephone. koster 59 kronet stykket. Kjempe billig for fet ting.

Anyways. Siden heter http://www.coolstuff.no/, og det er virkelig en side for alle. Så bestemte meg for å lage en liten julegave tips-liste. Perfekte gaver til venner og bekjente.

1) Vi har noe som kalles for putehøytaler. Noe jeg skal bestille meg i dette øyeblikk. Helt perfekt for kvelder man kanskje ikke får sove. Man kobler den til mp3 spilleren, og legger de små høytalerne ved siden av puta, og er dømt til å sove. Kjempe snedige. Koster 75 usle kroner.


Trykk på bildet for å komme rett inn på siden.

2) UBS koppvarmer. Det sier seg selv. Du sitter på datan. Har en kopp med varm kaffe eller gløgg i disse tidene og vil sitte å nyte koppen mens du ser på en serie/film. Men etter en liten stund begynner den å begynner å kald. TADA. UBS koppvarmer. Du kobler den til datan via UBS, setter koppen på plata, og innholdet i koppen vil holde seg varmt så lenge du vil. Koster så mye som 85 kroner.

Trykk på bildet for å komme rett inn på siden.

3) Blåse-ape negletørker. Drit søt ape, som blåser på fingrene dine etter du har tatt på neglelakk. Har den selv, og bruker den ofte. Praktisk og drit søt. 59 kroner.


Trykk på bildet for å komme rett inn på siden.

4) Kjølekrus. Helt perfekt. Et glass du legger i frysern, fryser seg, holdet glasset og innholdet kaldt lenge. 45 kroner.


Trykk på bildet for å komme rett inn på siden.

Så hvis du har en venn/kompis du ikke aner hva du skal kjøpe til, så ta en titt på siden å se om du finner noe. Jeg garanterer dere at dere finner noe dere har lyst på.

Noe anna som er supert er at de kan tilby:

  • 2 års garanti.
  • 90 dagers åpent kjøp.
  • Enhetsfrakt for usle 39 kroner.
  • Og alle ordne som kommer inn før 13.00 sendes ut samme dagen.Kommentarer

09.des.2010, kl.06:02

ER DETTA FOR NO DRIIIIIIIIIIIT Æ? ;D


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/23837107