Ultimate julesang. Digger julereklamene som går på tv for tiden. Er så i begynnelsen, at jeg ikke har gått lei de sånn heelt ennå. Men er vell ikke så alt for lenge til.
Igår kveld så fikk jeg endelig fart på veaomen min på rommet, så kosa meg med masse varme, og god film på tv. Kommer nok til å gå i masse ved denne vinter'n. Blir deilig å ligge ved siden av veaomen og kose seg med boka jeg leser på.

Igår som sikkert mange veit, så var det bok signering med Kat von D i oslo og selvfølgelig så var jeg sånn ca den eneste i hele verden som ikke viste om det før 2 timer før det hele starta. løp inn i dusjen og funderte leenge på om jeg skulle dra innover. Jeg hadde vært aleine. Måtte stå drit lenge i kø. Var sikkert helt stappa. Det var nok lite sannsynlighet for at det var noen bøker igjen, så med et surt ansikt bestemte jeg meg for å droppe det, og si til meg selv "Null stress. Hun kommer nok tilbake en anna gang". Smilet mitt blei verre når venninna mi sa "Hvorfor spørte du ikke meg? Jeg hadde lett blitt med!". Å hele min verden braste sammen.

Vell. Jeg får bare håpe på det beste om at hun igjen kommer tilbake til Norge som hu er så glad i.

Kategori: my life
Stikkord:bokboklanserintvonjulereklamerkattvoslojuldvarmefilmKommentarer


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/23721792