For første gang så skal jeg bli personlig på denne bloggen. Jeg vil ikke anse dette som en typisk "dagbok/personlig blogg". Jeg har aldri skrivi noe om åssen jeg har følt, føler meg når det kommer til spesielle ting. Men etter at jeg så noe på tv'n så tenkte jeg "what the hell"- Hvorfor ikke gjøre en personlig blogginnlegg. Kan umulig skade.

Siden jeg ikke har gjort det før så skal jeg ikke gå dypt inn i temaer, men så mye at noen kanskje får en liten peil.

Til alle dere som kjenner meg, så veit dere at jeg er et musikk-frelst menneske. Musikk har og betyr utrolig mye for meg. Har alltid gjort, kommer alltid til å gjøre. Noe dere kanskje skjønte fra gårsdagens visdomsord. Og jeg mener det virkelig.

Some people believe in God, I believe in music. Some people pray, I turn up the radio.

For dere som kjenner meg godt forstår akkurat hva jeg mener. Musikk har hjulpet meg mellom livet mitt. I gode og onde dager. Jeg mener ikke sånn som når jeg er sinna så hører jeg på metall, og når jeg er lei meg hører jeg på sippe sanger osv som folk fleste gjør. Når jeg sier at det har hjulpet meg så mener jeg selve musikken. harmonien i låtene. Tekstene. Meningene bak musikken og budskapet i tekstene. Er det som har hjulpet meg. Jeg kan si at det musikk har gjort til den personen jeg er idag.

Ungdomstiden min var ikke så flott som alle andre sine. Min var vanskelig, vond og hard. Jeg vil ikke gå ned i mere detaljer fordi jeg syntes det er utrolig ubehagelig og vanskelig for meg og brette ut det til alle. (Det jeg skriver nå er ikke ment som "buhu det er så synd på meg". Grunnen til at jeg skriver dette er for at dere skal få et innblikk og skjønne det jeg skriver om bedre.) 
Siden min ungdomstid var slik så blei det til at jeg hadde masse av fritid hjemme. Da pleide jeg å sette meg på rommet mitt og bli slukt opp av musikken jeg hadde i mine ører. Enkelte band/artister-sanger ga meg et helt nytt syn på hele verden, og min lille verden. Når det kommer til hvilke band og artister så kan jeg ikke si så veldig spesifikk hvem, for det var alt ifra Marilyn Manson til Antonio Vivaldi. Det jeg elsker med musikk er at hver eneste sang kan bety så utrolig mye forskjellig for hver enkel person her i verden.

30 seconds to mars er et band som har stått med nært og kjært i flere år, og gir meg ennå inspirasjon og glede. Det jeg elsker med dette bandet er at dette er noen virkelige, jordnære mennesker som bryr seg om andre. Dere tenker sikkert "lol åssen kan hu si det? hu kjenner de ikke". No that's true. Men hvis dere følger med og ser så kan du virkelig se og skjønne at fansen er de dem bryr seg mest om. Dette er virkelig et band som er til for å inspirere og hjelpe.

Bandet har en sang som gir meg ennå goosebomps er "Closer to the edge". Her er det fans som snakker og deler noen setninger med bandet og hele verden i begynnelsen, midt i og slutten av videon.

Det jeg også syntes er fantastisk er at bandet har en egen "cult" eller fangruppe de kaller for The Echelon

Fra Wikipedia;

The Echelon is a street team for the band 30 Seconds to Mars, which helps in bringing friends to the shows, phoning local radio stations to request the band's songs, putting up posters, posting to band forums or related bulletin boards online, voting for the band in official award nominations and maintaining magazines or websites dedicated to the band. It is also the name of one of their songs in their debut album 30 Seconds to Mars.
I love them ♥

Og det skader heller ikke at vokalisten, Jared Leto er grisefin da.
Dette tror jeg er det lengste innlegget jeg har skrivi i mine 2 år jeg har hatt denne bloggen. Flaut som det er. Har hatt den i 2 år, og er fortsatt utrolig dårlig til å blogge. Jeg lover megselv nesten hverdag at "nå skal jeg begynne ¨å blogge mere". Men hver eneste dag finner jeg på en unnskyldning til å bryte det løfte. 
Jeg savner at dere kommenterer innleggene mine. Kommentarene dine er min drivstoff. Uten deres kommentarer så mister jeg lysten til å blogge. Det er dere som bestemmer dette.

Kategori: musicKommentarer


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/23211810