Kort og greit. Farga håret mitt rød brunt. Det ser helt rødt ut på bildene, men er en grei blanding av brunt og rødt. Jeg er kjempe fornøyd til at det er kjøpe hårfarge. Noe jeg er helt imot. Men man ty til dårlige ting når man er en liten fattig lus. 
Som jeg sa så var det ikke helt sånn farge jeg var ute etter. Men er fortsatt veldig fornøyd.

 

Dette var egentlig fargen jeg var mere ute etter. Men man kan alltids forandre hårfarge.


Er det en ting jeg elsker å gjøre er å plutselig bestemme seg endag. "Idag skal jeg klippe meg kort". feks. Å få innfall. Være spontan. Man lever bare en gang. Gjør noe ut av det. Gjør ting man kan sitte å le av seinere og angre på at man gjore. Når jeg sier det så mener jeg ikke å drepe mennesker eller noe slikt. Men som f.eks å farge håret sitt rølig som jeg har gjort.
Jeg pleier å si til vennene mine "Jeg vil heller angre på noe jeg har gjort, enn å angre på noe jeg ikke gjore"

Veit ikke om det gir dere veldig mye mening, men det gir meg veldig mye mening. Og den regelen har jeg følgt så lenge jeg kan huske, og har store planer om å fortsette å følge. Det er min lille personlige gylne regel kan jeg kalle det.

Å jeg må innrømme at jeg gleder meg til å se reaksjonen til familien og venner når de ser fargen.

Idag var jeg på Buskerud storsenter på en utrolig liten shopping runde med Søstra mi. Kjøpte noe småting. Men siden jeg ikke finner digitalkamera mitt nå, så gidder jeg ikke å ta cam bilder eller med mobilen min. Når jeg ser på alle innleggene mine så er det nesten alltid cam bilder. Stakkars dere som må leve med det.

 

Idag var jeg forresten på "gamlejobben" å trygla om å få den tilbake. Kanskje noe av det flaueste jeg har vært med på. Men vi får håpe jeg får den tilbake. Greit å ha en jobb jeg kan fordrive tiden min på. Å penger er jo ikke noe å klage på. 
I morgen skal jeg møte Tonje snuppa. Shoppe litt, og ta et glass vin. Blir kos.

-Have a nice day.

Kategori: my lifeKommentarer


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/22267420