Overskrifta sier seg selv egentlig. Som dere alle veit så dro jeg til Stavanger, Madla på tirsdag for å begynne min tid innen forsvaret. Rekruttskola. Men etter 2 dager der nede og i snakk med 2 leger så blei det en enighet mellom oss alle at jeg skulle dimme, forså å komme tilbake i Mars. Å jeg tror ikke alle skjønner helt det med å dimme. Det betyr ikke at jeg ga opp, blei kasta ut, eller kom til å klare det. Pga søvnproblemer, hodepine og litt mere som kan komme av stress eller noe slikt er ikke lurt å ha når man skal inn. Der inne er det ordentlig hardtrening hver dag, og hvis jeg hadde starta med dette så hadde alt blitt mye værre for meg selv, og hadde gått ut over de rundt meg. Så derfor fikk jeg valget "bli igjen for å prøve, eller å dimme og komme tilbake igjen når jeg er "bra" igjen." Å da tok jeg det valget.

Dette tror jeg er det peneste senga jeg noen gang har sett som JEG har reid opp. Å jeg lover dere. Den senga der hadde ALDRI blitt godkjent på rom inspeksjon. never... Men litt morsomt å se at jeg faktisk klarer å reie opp en seng sånn nogelunne.

Jeg selv syntes det er kjipt selvfølgelig, men er fortsatt det beste for meg. Så når jeg kom hjem halv 7 på morgene på fredag så var det deilig å slenge seg i sin egen seng og sove godt ut. Seinere den kvelden så dro jeg ut på byn med min gode venninne Tonje, og hennes kjæreste som for tiden er i forsvaret. Så mens Tonje og de andre snakka jobb, så snakka jeg og Pål om forsvaret, militære og slikt. Gøy. Kvelden gikk som den gikk. Ikke min beste kveld.

Men livet går videre. Nå er det hardtrening som står for tur. Må få smiske meg til å få tilbake jobben min, skrape sammen penger forsååå å begynne med hardtrening. Målet mitt er å gå ned 10-15 kilo og få bygd på musklene mine før jeg skal inn igjen. Oppdateringer kommer selvfølgelig. Dette tror jeg og håper jeg kommer til å bli et høydepunkt og vende punkt i livet mitt.

<<Alt orna seg>>

Kategori: my lifeKommentarer


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/22241911