Dette er min nyeste tattovering!
Denne er tatt av Mikael "Kula" Jensen som jobber på Starlight Tattoo i Drammen. Han er utrolig dyktig og en jævla alright kar! Dette er min første, men absolutt ikke den siste tattoveringa han kommer til å ta på meg.
Anbefaler alle å gå inn på linkne på hjemmesiden dems å titte litt. 

Som dere kan se så blei det bare streking igår. Farge kommer seinere! Å det gleder jeg meg sinnsyk til. Tattoveringa kommer til å bli tusen ganger bedre med alle fargene. Skal være masse sterke farger, så den kommer til å bli helt sjef når jeg er ferdig.

For å snakke litt om hverdagslivet mitt så har jeg endelig fått jobba litt idag. HAr jo gått dag inn, og dag ut og ikke gjort noe som helst de siste 2 ukene ca. Så å endelig komme tebake til jobb var deilig. Bortsett fra at jeg sitter hele tiden. med tanke på at jeg har en stor, flott, fin, hoven og sår tattovering på mitt venstre lår så er det ikke så deilig.

Men nå er planen mine å sette meg i soffan, sette på en film og glo litt, MEN så kom jeg på at jeg ikke har mere vin. Hadde vært så bra å hatt litt god vin. :( Jeg sov litt for lenge idag så jeg rakk ikke innom polet før jeg skulle på jobb. Så dette blir en vinfri kveld :(
Livet mitt raser sammen </3
Kategori: my lifeKommentarer


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/21624908