Har fått max dilla på denna sangen de siste dagene. Ny sang av Keri Hilson. Eller kanskje ikke ny, men den siste iallfall! Nå sitter jeg å koser meg med pepsi maxen min, og sletter ALLE sangene jeg har på mobilen min, som for øyeblikket er ca 1400 sanger! er så utrolig lei de sangene jeg har, og HATER at mobilen min har klart å legge inn den samme sangen 3,4 ganger. Så dette kommer til å bli torsdags (?) koset mitt.

For å komme med litt syting som alle gjør, så klarer jeg virkelig ikke å holde styr på dator og dager lengere. er ferie, å jeg jobber hver fuckings dag. 7-3. Thanks! jada blir cash ut av det, men herregud. satt med venninna mi her om dagen og vi bare "holy fuck det er allerede august". Hvis jeg ikke skulle ha jobba, så hadde jeg finni på så mye gøy i ferien og bare loka rundt. Men har funka dårlig. Men skal ikke klage på en ganske NICE lønning. Jeg gidder ikke å være så ekkel å legge ut beløpet på lønninga mi bare for å virke bedre enn andre!!

-----

Igår så var jeg i drømmen for å møte ei go venninne av meg med navnet Gabriella. Når jeg møtte henne så hadde hun nettopp vært å tatt sine siste 3 stjerner. (hun har 13 stjerner på kroppen).tøff dame!


Siden hun nettopp hadde tatt tattovering blei jeg inspirert og bestemte meg for å ta en selv. Når jeg kom bort så spørte jeg på om de kunne ta en tattovering jeg har hatt lyst på lenge. Men neida. Det gjore de ikke lengere! Bah! Jeg har drømt lenge om å tattovere en lite hjerte innefor leppa. Men neida. Så da gikk jeg og venninna mi for å spise, så kom jeg på at søstra mi har en tattovering i nakken der det står "love" (som det engelske ordet kjærlighet, og ikke som at "jeg lover å hjelpe deg" shit). Så vi gikk tilbake igjen, valgte skrifta på 2 min, og satte meg ned. For å gi meg selv creditt så hold jeg kjeft mellom hele tattoveringa! for dere som ikke viste det så har jeg 3 fra før av på føttene og på ribbeina, så den i nakken kjente mere ut som myggestikk egentlig. Så det var gjort på mellom 5-10 min, så gikk jeg glad og fornøyd for å ta meg en iskaffe med venninner! 

jeg veit jeg er shitti dårlig til å ta bilder av hva jeg gjør til dagli, men etter planen skulle jeg kjøpe kamera til den hardcore kjærringa på bildene, men hennes mor hadde lånt kamera, så planen er flyttet til lørdag. Så skal love dere etter det å ta mere bilder.

Nå er endelig alle sangene mine på mobilen slettet (lol. klarte å skrive hele innlegget på den tiden den slettet sangene). nå skal jeg drikke brus.Kategori: my lifeKommentarer

05.aug.2010, kl.21:07

Den var kjempe fin :) har så lyst på tattoo selv.. men jeg finner ikke ut hva..

05.aug.2010, kl.21:20

Svar: Nei, jeg må ha noe jeg er sikker på :) så blir det nok bra ;)

06.aug.2010, kl.15:36

Den var skikkelig nice. Møter jeg deg på en fest snart eller? ;D


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/20938177