Denne helga har vært helt konge. Først så var det bursdagsfesten til Nicolay shekkasen som var virkelig noe for seg kan man trygt si! pilsing, husking, gåtur for enkelte og piercing stikk.

BURSDAGSBARNET.Søte Julia


Ole Martin sitter på gulvet fordi? svar: bomma på stolen


Awesome fucker.

Oh yes. Christine var også der.


foshooEtter en heftig kveld der, så sovna jeg i stolen forran en varmeting (jada hat meg for at jeg ikke kommer på hva det heter). Blei vekt med at SIMEN knipsa meg i panna. Men kom meg helskinna hjem og slang meg rett i senga når jeg kom hjem. fant ut at det blei passe seint, så like greit det da.

Dagen etter, eller dagen derpå kan man si så blei den en aldri så liten Sverige tur med goddis og øl shopping. Så blei det ein hei dundranes fest i Geithus (SØK DET OPP) med masse awesome folk, og pils så langt du kunne se.

Gutta boys slår til. igjen


Smørbukken & bursdagsbarnet
Kan trygt si at jeg har hatt en fantastisk og døds kul helg. Og denne uka kommer til å bli enda bedre bare ved å si "jeg har ferie" en uke ferie fra jobbing for å bare slappe max av og forhåpentlig tilbringe litt tid med venner. Kan også si at det ikke er lenge til jeg skal inn i forsvaret. Hvis jeg ikke har nevnt dette før så skal starter et år med førstegangs tjeneste for meg 29. september i Madla ved Stavanger. Så det kommer til å bli døds kult.
 
For å si det så kan dere som er intressert i å vite litt om det å se åssen jeg kommer til å ha det der, lese litt på bloggen min når jeg er der nede. Skal lage en ny mappe når jeg har kommet inn og fått fiksa alt som skal fikses. Kan bli spennende.

Nå er det soffa tid og goddis tid.

Kategori: my lifeKommentarer


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/20714506