Sommertider. er da jeg pleier å gå amokk når det gjelder å bestille ting på nette. Nå har jeg nettopp rota meg til å bestille en beauty blender. Har sikla på en slik en utrolig lenge, å har endelig klart å bestille en. Nå er det bare å få penger (noe jeg virkelig trenger) så jeg får betalt for den og andre ting. Det eneste som er utrolig kjipt er at jeg ikke får lønning før 1 Juli. Så jeg må leve med alt for lite penger i en mnd. Det er utrolig kjipt siden jeg skal på hove. Men man klarer alltids å skaffe seg penger. derfor det er fint at jeg har en konto som er tilgjengelig med litt penger liggende.

Beauty blender fås kjøpt her
                                                                                    

Men det som er fint med lønninga er at jeg får ferie penger samtidig å mens hove foregår. Å jeg gleder meg kjempe. Men en ting som ødelegger veldgig er den årlig sverigeturen. Min onkel kjører rallycross og nå er det en ny EM runde får tur. Og det foregår i sverige fra 2-4 Juli. Å hove varer til 2 juli. Å jeg sitter her å lurer veldig på åssen jeg skal klare å komme meg dit. Rallycrossen i sverige er noe jeg SKAL oppleve iår. jeg skal få dette til å gå. er ikke spørsmål om det.

Nå blir det en liten filmkveld på meg som jeg også hadde igår. så da legger jeg fra meg datan å synker ned i soffan. Gleder meg til i morgen. Klasseavslutning med pizza. Skriver et nytt innlegg om det i morgen med bilder.

Kategori: my lifeKommentarer


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/19603924