Jeg har lenge ønsket meg å få det savnede lange fine bølgete tjukke håret tilbake. Jeg var dum og bestemte meg for å klippe en kort bob for nesten 2 år siden. men etter den dag har jeg begynt å spare til langt hår. Men det vil ikke bli langt. Har ikke vokst mye iløpet av den tiden og jeg tenker "hvorfor har ikke håret mitt blitt lengere når jeg har prøvd å spare i 2 år?"
Håret mitt har ligget på en skulderlengde alt for lenge nå! Å jeg ønsker meg så inderlig å få langt hår igjen. Jeg kler mye bedre å ha langt hår og jeg føler meg mye bedre med det som de fleste jenter gjør.
Jeg elsker å ha langt hår jeg kan dulle med. Flette, krølle, lage fine frisyrer som er kledlig for meg. Nå har jeg bare et utrolig kjedelig hår som er kort og bare veldig stusselig. Med litt lengde på håret så forandrer jeg meg helt når det gjelder utseende messig. Langt hår former mere mitt ansikt og ser finere ut!

Dette er egentlig ikke en unnskyldning, men jeg skulle gjerne ha kjøpt meg extension før, men jeg er en blakk og fattig student. Så jeg har rett å slett ikke råd til å kjøpe det.
Så kom jeg over en konkurranse som det står at man kan vinne extension fra Butterfly HairExtension å jeg tenkte "dette passer meg perfekt"

Så siden jeg er fattig student så håper jeg virkelig at de vil finne denne teksten bra, og kanskje vinne hele shiten!
alle vennen mine veit at nesten det eneste jeg snakker om er at jeg savner det lange håret mitt. og alle sier at jeg kler langt hår mye bedre!

Så jeg får bare sitte å håpe på at de ser på denne teksten som en vinner!

http://www.butterflyhairextension.com/.
Kategori: my lifeKommentarer


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/18357489