Jeg har vært veldig bloggfri nå om dagen og det er bare en enkel grunn til hvorfor. For å ta livet mitt med ro. Finne inspirasjon. Tenke mellom ting.
inspirasjon så jeg skal inspirere dere til ting. Inspirere meg selv.
For å stresse mindre. For å leve livet akkurat slikt som det er nå. Med sola som steiker og solbrillene som henger fint på nesetippen min. Det er så utrolig vakkert og deilig vær nå! Iløpet av de 30 min jeg satt ute i sola med venninner så har jeg blitt brun. Fått skille etter singletten min. Så skal love dere at i morgen så blir det soling for full pupp.

Jeg har også tatt meg tid til å tenke litt fram i tid. Hva jeg skal gjøre med livet mitt. Som de fleste veit så går jeg siste året mitt på skole (frisør) og har ikke store planer om å gå mere skole. Men jeg skal ikke bli frisør. Så nå sitter jeg å tenker igjennom hva jeg skal gjøre. Er greit med 1 års friår eller kanskje 2, men hva gjør jeg når jeg har sløst bort det? Jeg må klare å få meg en kariere. Er så mye jeg har lyst til å gjøre her i verden. Men er selvfølgelig ikke alt som er oppnålig.
For å ta et eksempel på noe min søster gjore for en stund tilbake. skrive opp "drømmene" mine. Eller rettere sagt. Hva jeg vil oppnå.

- Skrive en bok
- Sy en kles collection
- Bygge drømmehuset mitt
- bli en flink fotograf
- Oppleve mye

Jeg har ikke mange drømmer. Men store. Jeg vil ikke sette listen for høyt. For da veit jeg at jeg aldri klarer å oppnå dem!
Jeg er allerede i fullgang med en av dem og jobber på spreng (holder det hemmlig foreløbig)

Å jeg har vært smart å åpna noe som heter BSU (bolig sparing for ungdom). Trekker av et fast beløp fra konton min i mnd. Rentefritt. Og det beste av alt. Når du først skal bygge/kjøpe et hus så kan det hjelpe deg 100 000-200 000 på vei :) Jo mere du setter inn, jo mere penger blir det. Annbefaler alle det.


For å gå over på noe helt annet så kan jeg bare si at;


Dette må være drømmetapeten min. Se så nydelig. *Ønske*


Inspo for uken:


Elsker jakkaJakka rocker sykt.Jeg skal herved love dere at jeg skal bruke mere tid på å blogge mere, og gi dere litt mere innholdsrike innlegg enn ;idag gjore jeg ingenting, natta.

Kisses

Kategori: fashionKommentarer


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/17999206