Der jeg kommer ifra så sier man ikke "harry å dra til sverige" ånei. Her så er man harry hvis man IKKE drar til sverige. Så herfra kan ingen si at jeg er harry for idag var det min 2 dag i sverige. Å gud som jeg elsker det landet :)
etter jobb igår fikk jeg meg en overraskelse når de som satt i bilen kjørte å sa "sverige here we come".
Det blei goddis, øl og alt mulig anna man ikke trenger.
Idag blei jeg vekt av min søster kl 10 når hun kom med at hun plutselig litt før hun skulle bli henta fikk beskjeden "du kan ikke være med"
En mld til en anna person å vi var på vei til sverige :)
Vi kom inn. Blei mere øl, goddis, brus. Å jeg er blakk!
Så nå sitter jeg å gomler goddis og kikker på all den ølen jeg har kjøpt. (for dere som lurer. Ja jeg er veldig glad i øl)
Morsomt å finne ut av tollen tydeligvis har tatt seg ferie :)

Å jeg er lei av header'n min så jeg lagde en til som er utrolig kjedelig, men enkel :)

Kategori: my lifeKommentarer

01.apr.2010, kl.22:26

Hermegås på hedar'n xD

02.apr.2010, kl.19:20
Jens

Fant bloggen din på DT og ble nysgjerrig. Syns jo det er ganske frimodig og publisere for all verden at man er så elendig i skriftlig norsk. Siden du "er glad i tilbake meldinger" (det heter tilbakemeldinger i ett ord..!) så får du her din siste tekst med riktig norsk i parentes: (I alt 15 feil!): Når det gjelder innholdet så har mine fordommer overfor blondiner fra Hokksund dessverre blitt noe forsterket. Lykke til med et liv med øl, harryturer og dårlige norsk-kunnskaper.

Der jeg kommer ifra så sier man ikke "harry å dra til sverige (Sverige)" ånei. Her så er man harry hvis man IKKE drar til sverige (Sverige). Så herfra kan ingen si at jeg er harry for idag (i dag) var det min 2 (andre) dag i sverige. Å gud som jeg elsker det landet :)

etter (Etter) jobb igår (i går) fikk jeg meg en overraskelse når (da) de som satt i bilen kjørte å (og) sa "sverige (Sverige) here we come".

Det blei goddis, øl og alt mulig anna man ikke trenger.

Idag (i dag) blei jeg vekt (vekket) av min søster kl 10 når hun kom med at hun plutselig litt før hun skulle bli henta fikk beskjeden "du kan ikke være med" (oopss...!! - 3 setningsfeil)

En mld til en anna person å (og) vi var på vei til sverige(Sverige) :)

Vi kom inn. Blei mere øl, goddis, brus. Å (Og) jeg er blakk!

Så nå sitter jeg å (og) gomler goddis og kikker på all den ølen jeg har kjøpt. (for dere som lurer. Ja (,) jeg er veldig glad i øl)

Morsomt å finne ut av tollen tydeligvis har tatt seg ferie :)

Å (og) jeg er lei av header'n min så jeg lagde en til som er utrolig kjedelig, men enkel :)

02.apr.2010, kl.19:26

Å hei til deg Jens.

Jeg må virkelig si tusen takk for at du leser bloggen min. Varmer mitt hjerte.

Å til det med skrivefeila. Tror du virkelig jeg bryr meg? xD haha! Må ærlig si at jeg trakk på smilebåndet av denna teksten! :D

Kult at jeg klarer å gjøre hokksund. Ånei unnskyld. Hokksund enda værre enn det det er fra før av! :D Så du får sitte på det lille rommet ditt å grine deg ihjel av små skrivefeil som absolutt INGEN bryr seg om. Bortsett fra de som ikke har noe spesielt til liv som deg :D

Ha et fint liv med å være tragisk :D kyss&klem.


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/17597191