er noe jeg hater over alt på jord. spiller ingen rolle om det er 2 min forsinka eller 2 år. Like irriteranes hver gang det skjer.
Så jeg sitter på en krakk som er full av snø på et lite sted som heter gulskogen (gullskæven som vi kaller det) 00:59 å ventet på mitt tog i en smålig beruset tilstand vil jeg kalle det.
toget var selvfølgelig forsinka. duste snø. vil ha sommer.
Å til alles informasjon;  forsinkelsene har INGENTING med nsb å gjøre, det er all snøen og jernbaneverket. Så hvis dere skal være forbanna på noen, så vær forbanna på dem!!
Nå kommer mamma til å bli glad :)

Som dere leste i det forgie innlegget så skulle jeg ut på byn (XL) med noen venner. Men de planene blei endra når vi fikk vite at hele suppa blei avlyst.
vi fikk vite dette av xl; "Det blei surr i papira, så de viste ikke at noen skulle ha arangemang igår. Vi kunne ha det, men da blei det uten alkoholservering"
den ORDENTLIGE grunnen; http://dt.no/nyheter/skjenket-18-aringer-uten-lov-1.4239513

Ikke bra å juge.

Iallfall. Nå sitter jeg på jobb og kjeder meg max ihjel. er en smuuule redusert etter igår og tenker bare på feit mat, potetgull, cola, en god film og seng. Alt det mixa sammen i en stor bolle så får man ordet; -Fantastisk!Siden jeg sitter på jobb, så blir det et random gammalt bilde jeg slenger inn.

salat frista også max nå.

fint smil og nydelig **** sprekk xD
Kategori: my lifeKommentarer


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/16377904