for alle dere som kjenner meg, veit at jeg er 3/4 halling, og kommer ifra Ål. Et bitte lite sted med.. ingenting i. nesten. Jeg, Min gode venn Martin tog toget til ål for å møte tøffeste Ådne for å dra på en go gammaldags hyttetur.
Den samme som skjedde i september (tidligere innlegg). Men denne gangen var det ikke sol, gress og sauer. Det var vind, kalt og masse snø. Jeg vil ikke vite hvor lang tid jeg brukte på å komme meg fra bilen og ned til den lille hytta. Var skikkelig jobb for å si det sånn. Kom inn i hytta som forøvrig var veeldig kald, så da var det fyring for harde livet. Credz til martin som fikk fyr på den, i motsetning til meg. Blei en liten romantisk forestilling med at jeg satte meg på teppe forran peisen med martin, og øl. Godt og varmt. Lå der å slappi av med god musikk og snakk og bare loking.

Dagen etter var det å komme seg til ål for å ta de siste innkjøpa og hente ådne. Vi kom oss te hytta etter mye pes og slit og fikk fyra opp jæver'n "peisen". Vi drakk og hadde det gøy sammen med userriøs og ulogisk snakk med øl og go gammaldags Jägermeister, blandet ut med battery. No som forresten er super godt.

Etter myyye snakk om syke drømmer om drager, lastebiler og alt mulig annet endte den ulogiske snakken med at vi skulle ut for å snøbade. Vi alle sto klare i døra og telte til tre. Vi alle løp ut og hoppa i snøen. Første sekundet vi lå der tenkte vi "ååh dette var deilig" så begynte hodet og jobbe for så å si "kaaldt" jeg prøvde å komme meg opp av snøen. Og når jeg var halveis oppe, komme løpende martin og dytter meg neddi snøen igjen. Dobbel dose med snøbading for meg. Løp inn igjen og planta meg pent og pyntelig forran peisen. Resten av den kvelden endte i masse masse snakk.

Så nå sitter jeg hjemme, døds sliten etter 2 t og 30 min med tog ifrå Ål og tenker tilbake på en morsom helg.

Dette er helger man aldri kommer til å glemme.


ps; Desverre blir det ikke noe bilder fra denne turen pga dødt batteri på mobilen min.
Kategori: my lifeKommentarer

07.feb.2010, kl.22:53

Hørtes ut som en helg du kommer til å huske :)

07.feb.2010, kl.22:55

Jeg kommer nok aldri til å glemme den helgen! :)

10.feb.2010, kl.08:26

SV;
jaa!
det er bare å sende melding det : D


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/15700036