Vil først bruke litt tid på å si; tusen takk for kommentare i innlegget mitt "kreativitet kan læres?"

Vi alle har forskjellige synspunkter på ting og er veldig fint for deg om du mener det. Men det jeg mener må jeg få lov til å mene. Om du er den kællen på plakatene så fint for deg. Søt er du også. Men det jeg mener er som sagt; har man ikke rytme i kroppen så kan man ikke vinne verdensmesterskap i dans. Man kan bli flinkere, men ikke i den forstand at man går ifra strektegninger til mona lisa. Slike egenskaper er noe man er født med. Jeg selv mener at en lærer ikke kan lære mennesker å være kreative. Det er noe man er født med.

OG da begynner nytt innlegg.
Jeg har nå nylig blitt kjent med en utrolig hyggelig og søt gutt som går under navnet benjamin beck. Vi har snakket litt fram og tilbake, og smarte meg fant ut at han er Dj. Å jeg klarte da å snoke meg fram til siden hans. Med masse musikk. hans musikk. Jeg må si at jeg ikke er menneske som hører på slik musikk, men kan ikke nekte på at dette hørtes jævla bra ut i mine ører :)

Annbefaler dere alle til å ta en titt på siden hans og høre mellom.
http://www.djbenjaminbeck.com/Jeg vil også fortelle dere hvorfor det ikke blir lagt ut noen nye bilder her på bloggen.
Tadaa; mobilen min vil ikke sammarbeide med kabelen til pc'n. Siden jeg ikke er data smart så skal jeg få noen til å finne tu av dette fortest mulig slik at jeg får oppdatert dere litt med bilder.

Nåå skal jeg kose meg med popcorn og film. Kom meg aldri så langt igår.

Kos dere ;*
Kategori: my lifeKommentarer

29.jan.2010, kl.00:46

Ang kreativitettullet:

Så at han som svarte, sa noe a la "alle må starte et sted". Men EGENSKAPER er ikke det samme som kreativitet. Å bli undervist hvordan en skal tenke annerledes enn det man gjør er ikke kreativitet. Om man ikke tenker utenfor boksen så er det vanskelig å bli sparket ut av den samme.

Hvorvidt en tegner strekmenn eller "Mona Lisa" , har absolutt ikke noe med kreativitet å gjøre. Det er mulig at kreativitet og evne henger sammen, men er ikke ensbetydende.

Kreativitet er , så vidt jeg har forstått det, en slags nytenkning. Åpent sinn. Som han som kom fram til at hjulet "ruller bedre" enn firkanter. Anyone catch my drift?

No?

29.jan.2010, kl.16:22

Kreativitet er skapende evne eller virksomhet, det vil si oppfinnsomhet, idérikdom og det å lage eller finne på noe nytt. Kreativitet er forbundet med evnen til å fantasere, forestille seg og utvikle nye ideer.

Tada! ferdig med saken! Min mening er at kreativitet IKKE kan læres, og jeg blåser rett å slett i om den lille "poster-boy" kommer her å innsisterer på at det kan læres.


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/15308118