Nå sitter jeg på jobben og dagdrømmer max. på maxbo (morsom). sitter å tenker mye på hva jeg skal gjøre ikveld. Ta meg ein skikkelig fest? eller være med de nærmeste vennen mine og bare kjøre rundt, som vanlig? aner ikkje et sekund. Min tanke er å dra til byn jeg elsker så mye (liten hvit løgn) å be de nærmeste folka på en kaffe og en pils for å feire litt. Kanskje jeg spanderer et lite kakestykke på meg selv?
Isåfall vil jeg ha en slik en;

Noen som vil gi det til meg? (A)
I morgen blir det også det kjente "feire-bursdag-med-familien" ting som består av god mat, og gode kaker. Drømmer om en hjemmelagd iskake. "bestilling sendt til tante"

Man får mye tid til å tenke litt når man sitter i kassa, helt i enden av maxbo bygget med en data som har sperra facebook og vg (?) av en stygg grunn.
*en liten gutt stirrer intenst på meg. skummelt*
Det eneste jeg gjør i hverdagen min er; skole, jobb, sove, data, slurpe kaffe i drammen dagen lang, og bare gjøre dank.
Er det dette jeg vil tenke tilbake på når jeg sitter aleine, overvektig med 58 katter skrikende katter, mens jeg sitter i go stolen min? ( er sånnn jeg forestiller livet mitt kommer til å ende opp som)
vil jeg da sitte å tenke "den beste tiden av ungdsomstiden min var når jeg var 17,18,19 år. Satt i drammen by og brukte opp alle pengene mine jeg tjente opp ¨på å sitte i kassa på maxbo med å drikke kaffe? jeg har aldri oppnådd noe stort i livet mitt. Er ikke rart når jeg bare er 19 åt gammel, men uannsett. jeg vil sitte å tenke tlbake på den tiden jeg gjore noe stort.
Men jeg sier ikke at jeg ikke liker hverdagen min. jeg elsker den. Å være i drammen å bruke opp alle pengene mine på kaffe er helt greit for meg. For jeg sitter ikke der aleine.Jeg sitter der med mine gode venner. Med noen kort i handa.
:)
Kategori: my lifeKommentarer


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/15105140