tittelen sier egentlig alt. Å det er grunnen til at jeg ikke har skrevet. Jeg så ista atte lesere har gått DRAMATISK ned så uannsett å dårlig jeg er så måtte jeg skrive dette innlegget for å fortelle dere dette.

Jeg har vært senge liggende siden tirsdag og vært rett å slett helt jævli. Jeg håper på at formen og humøret ikke minst kommer seg litt etterhvert, men det får tiden vise.
Jeg håper at dere fortsetter å lese bloggen min (og reklamere for andre). For er det en ting jeg bryr meg om så er det lesere. Jeg syntes det er drit fett at folk kommer opp til meg å sier "hei. Blogger ikke du? lest bloggen din" ogyes. That's happend. Å det syntes jeg er drit fett. Her om dagen opplevde jeg at samboern til onkelen min kommer til meg "Er det du som blogger? Nina (søstern hennes) har lest bloggen din" å jeg bare "wow". kanskje litt klisje men jeg tenkte. Har henne ikke på msn (ofc) eller facebook. jeg tekster henne ikke. så jeg tenkte "åssen har hu fått tak i bloggen min?" sikkert på et enkelt hvis men jeg syntes fortsatt at det er drit fett. Jeg bare smiler av det. Så derfor betyr det så mye at dere leser bloggen min. Er dere jeg blogger for. :)

Men nå stuper jeg til sengs før jeg begynner å se dobbelt.

Natta. ;*

Kategori: my lifeKommentarer

05.nov.2009, kl.23:21

God bedring :)

06.nov.2009, kl.12:31
Nina

Hei du!

Stakkar er du syk, håper du er bedre nå. Ja, jeg følger jo med på bloggen din, selv om jeg verken er på Facebook el. msn. Fant den tilfeldigvis en dag for en stund siden og synes det er gøy og følge med deg. Faktisk er det første gang jeg leser blogg i det hele tatt.

Begynner nok og bli gammel. I dag skal jeg ha med Tine og Marita på kino.

God bedring!

Klem:-)

06.nov.2009, kl.12:33

Hei :)

Ja. er på bedringenes vei.

Syntes det er utrolig morsomt å kult at du gjør det :D Så tusen takk for det!

Kos deg på kino med Tine og Marita :D

takktakk.


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/12776475