onsdag for ca 2 uker siden så slo lynet ned ikke langt fra meg, så nettet blei borte. kjempe lenge. Så har ikke fått muligheten til å blogge :(
men nette er tilbake nå og jeg er super duper glad. endelig kan jeg blogge igjen. Har fått mark i fingra.
Så blir masse blogging framover i tiden. Så dere lesere skal ha noe morsomt å lese på. Jeg har også hatt lyst til å fikse en spørrerunde så kanskje få lagt ut en vblogg. Å jeg tenkte "hmm. får jeg masse lesere så skal jeg slenge ut en liten konkuranse" Å det er ikke noe jalla stuff. Skal få til noe fett.

Skolen har begynt igjen som alle veit. Tror dette kommer til å bli et utrolig kult skoleår men kommer nok til å bli slit.
For alle dere som ikke veit det, så går jeg Frisørlinja på st.hallvard skole. For dere som veit at jeg bor i hokksund og st.hallvard er i lier så tenker dere "damn hu må opp tidlig" ja det må jeg. må stå opp kl 6 hver dag. reisetiden min til skolen er på ca 1 time og 15 min 1 vei. Så blir super deilig når jeg får lappen :D (btw. Skal ha glattkjøring i begynnelsen av september)
Jeg er så gira. Tenk å deilig det blir å få lappen?

Jeg har også lagt noen store planer for livet som jeg håper kommer til å gå akkurat som jeg vil det. Jeg skal blogge om det seinere om mine drømmer går i oppfylelse.

Den siste tiden av sommerferien så hart jeg sitti hjemme å tenk "jeg må få til noe stort i livet mitt" jeg vil ikke gå et helt liv uten å få til noe skikkelig. Slå imellom som et eller annet. Gjøre noe, gjennomføre noe som andre mennesker kan se opp til meg for. Jeg har aldri vært et englebarn. Jeg har vell vært den værste ungen man kunne få. Men jeg tenker. Om jeg får til noe stort i livet mitt. Så kan folk se opp til meg som "den jenta der var et null før. hu fikk ikke til noe. Hun var bare en av de andre umulig kidza. Men nå ser jeg opp til henne. jeg vil være som henne" tenk å deilig og fint det hadde vært? jeg vil være en person som kan inspirere andre mennesker med å si "selvom andre sa du var et null og umulig, så betyr det ikke at du kan ikke kan bli stor når du blir eldre"
Dette er kanskje noe som virker veldig fjernt. Men dette er noe jeg vil gjøre. Jeg vil inspirere andre menneske. Jeg vil gjøre noe stor med livet mitt. Jeg vil oppleve nye og store ting i livet mitt.


Dette blei utrolig mye skriving til å være meg i et innlegg.

Jeg legger ut bilde senere for jeg er døds sliten. Blei vekt av min fulle tvillingsøster kl 4 inatt og noen som ringte på døren kl 11. så jeg legger meg litt i senga igjen og legger ut et bilde senere. Natta.

Kisses ♥
Kategori: my lifeKommentarer


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/10856425